2007. március 25., vasárnap

Funkciók, TE mit szeretnél?

Sajnos SMS értesítés, üzenetküldés szinte biztosan nem lesz (itthon nem lehet megoldani ingyen...) az IM megvalósításon még gondolkodunk, vannak toolok de tesztelni kell őket és beépíteni.

Viszont lesz keresés: névre, loginra, emailcímre, helyszínre, webcímre és az üzenetekben is! Egy blogban olvastunk a "group" lehetőségről, vizsgáljuk a megvalósítási lehetőségeket.

Ötlet szinten felmerült Google Maps beépítése, az üzenetek mellé megadhatnád hol vagy (hol leszel) és a rendszer tájékoztatna, hogy kik vannak a környéken, így lehetőséged lenne összefutni az online emberekkel offline beszélgetésre vagy egy kis sörözésre :)

Írd meg nekünk te milyen funkciót hiányolsz a Twitterből!!! Ez nem IWIW, hogy évekig nem történik semmi, ha sokan kérnek valamit ígérjük meg fog valósulni!

4 megjegyzés:

geritwo írta...

Csoportosítani az ismerősöket, és ennek megfelelően küldeni az üzeneteket. Némileg öli az eredeti koncepciót, de praktikus lehet.

Névtelen írta...

szerintem az IM kellene, kritikus funkcio lehet, nagyon leegyszerusiti az egeszet, es egyfajta meta-kontaktkent mukodne, h amit oda irsz, azt minden ismeros megkapja (a mitcsinalszmost-on keresztul).

MCSM írta...

geri
Igen, mi is erre gondoltunk (erről olvastunk egy blogban - lehet, hogy nálad?) megfejelhető lenne még azzal, hogy privát/publikus csoportokat lehet létrehozni. Felhasználói oldalon kérdés, hogy megjelenjenek ezek a csoportok? Te hogyan képzelnéd?

medb
Érezzük mi is, de az idő rövid a szép az lenne ha bármilyen IM-el menne GTALK nem túl népszerű itthon MSN, SKYPE, ICQ inkább. Az indulásra nem tudjuk ezt a funkciót berakni de a jővőben mindenképp szeretnénk.

Unknown írta...

mikor nyitjátok az oldalt?