2007. március 31., szombat

Státuszreport IV.

Elkészült a keresőnk első verziója, lehet keresni a felhasználói adatokban (név, profil név, weboldal és helyszín információkban) és a publikus üzenetekben.
Meg lehet nézni az ismerőseinket, olvasóinkat, kedvencnek jelölt üzeneteket, az összes (TOP) kedvenc üzenetet (folyamatban a napi, heti, havi és összesített bontás).
A publikus üzenetek olvasottságát (nézettségét) is mérjük és ezekből is készülni fog toplista.

A design, logó el van fogadva, egyszerű, átlátható és lényegretörő, előtérben a funkcionalitás! Gyártás alatt a sitebuild.

Plussz egy nagyon érdekes funkciót is be szeretnénk építeni, ez abszolút meglepetés lesz :)

10 megjegyzés:

Unknown írta...

Kívácsi leszek. Most így hirtelen elég sok fog indulni Magyarországon, kiderül melyik lesz életképes, meg hogy egyáltalán lesz-e igény rá az országban. Mert azért valljuk be az újdonságokra fogékonyakon kívül még nemsokan használják a www.twitter.com-ot sem kicsiny hazánkban. Ezt ne vegyétek rossz néven, ez nem lehúzó kritika vagy hasonló, csak próbálok reális lenni. Persze ez csak az én véleményem. Remélem nincs igazam. Egyébként mikorra várható az indulás? :) Ha mégis nagyon beindul nem lesz nagyon leterhelve? Vagy több szerver is be lesz állítva?

MCSM írta...

zsolt
Csak azt tudjuk, hogy domain regisztrációk vannak folyamatban, nem tudjuk ki mit akar kezdeni vele, igazából nem is érdekel minket :) mi nem foglalkozunk a konkurenciával, egy nagyon jó szolgáltatást akarunk csinálni, mert látunk benne fantáziát!!!
A twitter.com-ot jelenleg a legkeményebb geek réteg használja, de reméljük és bízunk benne, hogy az átlag felhasználóknak is tetszeni fog és használják majd!
A domain bejegyzése után szinte azonnal indulni szeretnénk, gőzerővel dolgozunk. Sokak szerint pikk-pakk összedobni egy ilyent, de azért van ám vele meló rendesen!
A terhelessél kapcsolatban, reméljük, hogy elégnek bizonyul az ezzel kapcsolatos tapasztalatunk és nem fog az első nap kidőlni a szerver, ha mégis akkor gondoskodunk róla, hogy megfelelő hardver legyen mögötte!

Gabesz írta...

Mikorra várható a kezdés?

Névtelen írta...

Javaslom nézzétek meg a Jaiku.com-ot is, mert vannak ott is jó ötletek, amit egy hazainak is tudnia érdemes.

MCSM írta...

Zsiros
Hamarosan, igyekszünk! :)

névtelen
Megnéztük, már regisztrálva vagyunk, neked melyik funkciók tetszenek? Mit szeretnél viszontlátni?

Névtelen írta...

Már készül a jaiku klón is nyugi. :)

zsoo írta...

mcsm:
nekem a Jaikuból az tetszik, hogy össze vannak fogva az adott napon írt "hozzászólások" és fel vannak címkézve. Ha nem érted miről írok, akkor szólj, kifejtem bővebben. Egyébként mikor indultok? Remélem már nemsok idő. IM csatlakozás lesz?

tjp írta...

szerintem akkor ez most lefurt.

Névtelen írta...

Ahhoz képest, hogy az első akartatok lenni, jobb esetben is már csak negyedikek lehettek... Milyen érzés?

Forrest írta...

ebből a siteból nem lett semmi azóta se?